Logo

Szeretettel üdvözlünk!

Mit kell tudnia egy kezdő tengerimalac-tartónak?   Mérgező és alkalmazható antibiotikum készítmények   Zöldfélék, zöldségek és gyümölcsök tápanyag- és C-vitamintartalma   Honlaptérkép   Örökbefogadásra váró tengerimalacok   Magyar Tengerimalac-Védő Egyesület   Keresés   Fotogaléria   Megtalálsz a Facebookon is!
www.tengerimalac.gemon.ro fórum

miniBB ®
 | Fórumok | Fórum szabályzat | Képfeltöltés | Szavazás | Regisztráció | Válasz | Keresés | Statisztika |

Fórum intézkedések www.tengerimalac.gemon.ro fórum / Fórum intézkedések /  

Fórum szabályzat

Oldal  Oldal 1 / 2:  1  2  Következő »  
Szerző Gemon
Admin Nő

#1 | Elküldve: 9 Dec 2007 21:26 | Szerkesztve: Gemon 
Tisztelt Látogató!

A fórumot csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe.
A fórum használatával bárkinek lehetőséget kívánunk nyújtani az adott témaköröket érintő szabad véleménycserére, azonban, hogy az olvasók érdekei ne sérüljenek, a következő fórumszabályzat vonatkozik a fórumozókra:

A fórum moderált.
A moderátor elsődleges feladata - minden moderációs szabály alapja - a normális, emberi hangnemű beszélgetés lehetőségének, körülményeinek fenntartása.
Tilos a fórumon bárkinek a másikat megsérteni vagy bármilyen előítéletnek vagy faji megkülönböztetésnek hangot adni. A fórumot használó összes felhasználónak egyenlő jogai vannak életkorától, tapasztalatától, hozzászólásai számától, hozzáértésétől függetlenül.
A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett. Vitatkozni lehet észérvekkel és indoklással, de mindig csak tisztelettudóan!
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a hozzászólás írója felel.

Figyelem! Gyakorta előfordul, hogy a kérdésedet már előzőleg megválaszolták egy régebbi, vagy éppen futó témában. Mielőtt topikot nyitsz , nézd meg a keresőben, hogy van-e olyan hozzászólás, ahol esetleg megtalálhatod a választ a kérdésedre. Kattints a Keresés linkre a fórum felső részén és válogass a számos elérhető lehetőség közül! Keresésnél a Miben keressen linkre kattintva a Témák és hozzászólások opciót válaszd ki! A kereséshez gépeld be a kívánt kulcsszót, vagy kulcsszavakat! Hozzászóló neve: Ezt akkor használd, ha egy bizonyos felhasználó által közzétett üzenetekre szeretnél rákeresni!

Mégkérünk mindenkit, hogy új topikot a megfelelő témakörbe (!) csak akkor nyisson , ha kérdése ill. hozzászólása az ott található témák egyikébe sem illik bele. Így a fórum áttekinthetőbbé válik, nem lesz töredezett.
A nem megfelelő helyen nyitott topikokat figyelmeztetés nélkül áthelyezzük a megfelelő témakörbe.
A hasonló tartalommal vagy témára nyitott topikokat az áttekinthetőség érdekében összevonjuk. Az összevonás rendje az, hogy az érintett topikokat a leghamarabb indítottba illesztjük be. Erről minden esetben a Topik összevonások-ban jelenik meg információ.

Légy segítőkész!
Az új fórumtagokkal légy türelmes! A régebbi (nagyobb tapasztalatú) tagok segítsék őket eligazodni a fórumon, és a szabályok rengetegében.

Légy figyelmes és körültekintő!
A topik címe lehetőleg mindig legyen rövid, tömör, lényegre törő. Kerüld a túl általános címeket (pl. "Segítség!").
Kerüld a témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, a hozzászólás ne legyen "Offtopik", mert csak így lehet konstruktív a közösség felé.
Kérlek, ügyelj arra, hogy hozzászólásaid gondosan megírtak legyenek, főleg, ha Te szeretnél valamit. Egy jól megfogalmazott, jól feltett kérdés (beleértve a téma címét is) sokat segíthet abban, hogy mihamarabb választ kapj a problémádra.
Fogalmazz igényesen, minél jobb helyesírással. Ne téríts el témákat az eredeti kérdéstől.
Ne írj egymás után több hozzászólást, használd a szerkesztés opciót, ha egymás után kétszer akarnál írni, így elkerülheted a dupla üzenetet.
A fórum szerkezete a legtöbb esetben lehetővé teszi, hogy kérdéseidet a maga helyén tudd feltenni, ezért kérjük figyelj rá, hogy a témát a megfelelő fórumszekcióban nyisd meg. Ha tévedésből rossz helyen nyitottál topikot, fordulj a fórum moderátorához!

Ugyanazon hozzászólás bemásolása több fórumtémába nem engedélyezett.
Semmiképp ne tedd fel ugyanazt a kérdést több helyen! Ezzel csak a moderátoroknak csinálsz munkát, az egyiket úgy is törölni fogják!

Mielőtt elküldesz egy üzenetet, lehetőség szerint legalább egyszer olvasd át a szöveget elejétől a végéig és használd a "Preview/Előnézet" funkciót.

A 0 hozzászólású topikok 2 hét után figyelmeztetés nélkül törlődhetnek.
A topik nyitójának kérése a topik lezárására nem minősül indokolt esetnek, egy adott topik lezárását csak és kizárólag indokolt esetben tesszük meg, tiszteletben tartva a "fórum mindenkié" elvet.
Utólagos törlést kérésre csak a legritkább kiemelten indokolt esetben végzünk. Ennek elbírálása a Moderátor feladata.

Fórumunkat nem használhatod reklámtevékenység folytatására, sem burkolt, sem nyilvános formában.
Tiltott az olyan hozzászólások közzététele, melyek valótlan állításokat tartalmaznak.
Az apróhírdetéseknél csak ketrecek és kellékek árusítására van mód.
A szaporítást nem támogatjuk, eladási szándékkal (pénzért vagy anyagiak ellenében) tengerimalacokat a fórumon nem lehet hirdetni.


Szavazás
Minden szavazásra vonatkozik a Fórumszabályzat függetlenül attól, hogy van-e hozzászólási lehetőség vagy nincs. Mivel minden fórumozó csak egyszer szavazhat, jól gondold meg, mire adod a voksodat, továbbá ha magad teszel fel kérdést, gondolj át minden válaszlehetőséget, mielőtt megnyitod a szavazást!
Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a szavazások eredménye semmilyen formában nem lehet kötelező jellegű sem a fórum üzemeltetőire, sem a többi fórumozóra. Felhívjuk továbbá a figyelmet arra is, hogy a szavazásoknak úgy van igazán értelme, ha valóban olyan témáról szólnak, amely közérdeklődésre számíthat. Ezért kérünk, hogy minden apró-cseprő dologról ne indíts szavazást, mert a többség megunja, kevesebben fognak szavazni, így elveszti az eredeti értelmét és célját ez a lehetőség.

A fórumtagok megtévesztésére alkalmas regisztráció (több becenév/alteregó használata) tiltott. Amennyiben egyértelműen bebizonyosodik, hogy valaki egyszerre több nevet használva fórumozik, azonnali és végérvényes kitiltást kap az összes általa regisztrált felhasználó! E szabály alól kivételes esetben - előzetesen - felmentés kérhető a fórum moderátoraitól.

Lehetőséged van arra, hogy a hozzászólásaidat aláírással lásd el, ez a szöveg minden hozzászólásod végén meg fog jelenni, a fórumtagok örömmel veszik, ha ide beírod a malackáid nevét. Kérjük figyelj arra, hogy ez a rész sem tartalmazhat olyan szöveges/képi elemeket, amelyet a fórum szabályzata tilt, illetve törekedj rá, hogy az aláírásod formai szempontból se zavarja a fórum többi olvasóját a témák áttekintésében.
Amennyiben az aláírásod nem felel meg a fenti kritériumoknak, a házigazdák fenntartják maguknak a jogot, hogy teljes egészében töröljék azt.

Témaromboló hozzászólások
- Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli ("offtopic") hozzászólások.
- Ismétlés ("flood"): ha nem szándékos (azaz véletlen) az ismétlés, egy bejegyzés meghagyása mellett a többi példány törlésre kerül. Szándékos floodnak számít, ha egy regisztrált felhasználó az adott hozzászólást egy vagy több rovatban, kettőnél több alkalommal helyez el.

Moderátori szankciók:
- törlés: a fórum alapelveit sértő hozzászólások, topikok törlésre kerülnek
- javítás: a nagyon kifogásolható rész, ha van ilyen, törlésre kerül a hozzászólásból
- indokolt esetben a felhasználó kitiltást kaphat (mindannyiunk érdeke, hogy ne legyen ilyen!), amely vagy valamilyen időre szól, vagy végleges. A tiltás alapja lehet IP cím, felhasználónév.

Ha a moderátor szól valamiért, azt okkal teszi. Figyelj oda rá, és cselekedj a kérésének megfelelően!

Amennyiben úgy érzed, hogy jogtalanul moderáltak , ezt magánlevélben, a tengerimalac(kukac)gemon.ro címre küldve jelezd.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a fórum moderátorai illetve az adminisztrátor fenntartják maguknak a jogot, hogy azokkal a fórumozókkal szemben eljárjanak, akik a fenti szabályzatot sorozatosan és durván megszegik.


A fórumszabályzat módosulhat vagy változhat. A felhasználók a változásról ezen az oldalon értesülhetnek.

Köszönjük, hogy elolvastad.

Kellemes fórum használatot!
"Az ember csak azt ismeri meg igazán, amit megszelidít." (Saint-Exupéry)

Szerző Galambocska
Tag Nő

#2 | Elküldve: 8 Jan 2010 14:59 
köszönöm

Szerző Kolibri
Tag Nő

#3 | Elküldve: 12 Júl 2010 10:08 
Gemon
Szia, hogy tudok képet szerkeszteni a nevem alá, mint neked is van?
Köszi

Szerző natasaxskizo
Tag Nő

#4 | Elküldve: 12 Júl 2010 11:16 
Kolibri
Nézd meg és olvasd el ezt: http://www.tengerimalac.gemon.ro/index.php?action=vthread&forum=14&topic=12
az emberek többsége beszél az állatokhoz, de csak kevesen értik, mit is mondanak.

Szerző Gemon
Admin Nő

#5 | Elküldve: 27 Júl 2010 11:41 | Szerkesztve: Gemon 
mary13 már korábban is regisztrált, klaudia néven, akkor 3 üzenetet írt, hasonló stílusban
http://www.tengerimalac.gemon.ro/index.php?action=vthread&forum=5&topic=14&page=6#msg 15639

A tagok félrevezetése és a kép ilyen módon történő és jogosulatlan felhasználása miatt mindkét felhasználói fiók letiltásra kerül.
"Az ember csak azt ismeri meg igazán, amit megszelidít." (Saint-Exupéry)

Szerző zsuzska00
Tag Nő

#6 | Elküldve: 27 Aug 2010 11:44 
szia!neharagudj Gemon lehet hogy benne volt már valahol csak nem értettem meg de hogyan lehet új témát csinálni?

Szerző sasokiba
Tag Nő

#7 | Elküldve: 27 Aug 2010 12:58 
Úgy lehet, hogy a fent felsorolt témák bármelyikére rákattintasz, pl.: malac-csevegő, és azon belül a lap aljára görgetsz, ahol tudsz új témát nyitni.

Szerző zsuzska00
Tag Nő

#8 | Elküldve: 27 Aug 2010 13:00 
jó de nekem azt írja hogy nem vagyok jogosult!

Szerző Henry
Moderátor Nő

#9 | Elküldve: 27 Aug 2010 14:54 
Látom azért sikerült próbálj meg előbb körbenézni mielőtt új topikot nyitsz,hogy nem illik-e bele másik topikba a mondandód,így könnyebben áttekinthető lesz a fórum!
Köszi
"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik." Antole France
Malackáim: Mazsola, Kormi, Tádé, Csubakka

Szerző Gemon
Admin Nő

#10 | Elküldve: 28 Dec 2010 18:04 
talos ki lett tiltva a Fórumról.
"Az ember csak azt ismeri meg igazán, amit megszelidít." (Saint-Exupéry)

Szerző kisbarack

Tag Nő

#11 | Elküldve: 28 Dec 2010 18:09 
Gemon
Szerintem kijárna neki egy IP-alapú tiltás már, mert bár jól szórakozom az ingyen cirkuszon, de mégsem egészséges, hogy visszajár ide. Ez nem a szeretetszolgálat, ő meg képtelen tanulni a dolgokból.
Malacfamíliám: Bóbita (fiúcska light), Pitypang (egyszeres családanya) és Lili, a háromhónapos midimalac (valójában maximalac)

Szerző kszilvi

Tag Nő

#12 | Elküldve: 28 Dec 2010 18:11 
Végre! Köszönjük!
Fotós oldalam: https://www.facebook.com/SzilviPhotography

Szerző Jplk
Tag Nő

#13 | Elküldve: 22 Júl 2011 22:47 
szijja hogy lehet hirdetést csinálni ezen az oldalon?

Szerző gardosik
Moderátor Nő

#14 | Elküldve: 22 Júl 2011 23:28 
Szia,
Kattints rá a Fogadj örökbe fórumra, majd menj le az oldal aljára. Ott írd be a vékony csíkba a topik címét, majd alá a hírdetésed.
Ha malackát szeretnél örökbe fogadni, akkor írd le, h milyen állatod van (neme, kora), azt is jó, ha megírod, h mekkora a ketreced, mikkel eteted, hogyan foglalkozol vele. Itt sokan jó érzésű, kicsit már állatrajongó emberek keresnek megfelelő gazdit, ezeket mind szeretnék tudni.
moderátor

Szerző Cocafan
Tag Nő

#15 | Elküldve: 22 Dec 2012 20:48 
Őm.....Sziasztok!
Most regisztráltam, és nem nagyon tudom a rendet. Valaki ha van ideje így szépen lassan tud majd nekem segíteni?
Ha ide nem szabad írni ilyesmit, akkor többet nem írok! Köszönöm!
Szeretem a tengerimalacokat!!! Nagyon!!!!!!! <3

Oldal  Oldal 1 / 2:  1  2  Következő » 
Fórum intézkedések www.tengerimalac.gemon.ro fórum / Fórum intézkedések / Fórum szabályzat Fel
Válasz Ugrás az idézett hozzászóláshoz
 

 ?
Használhat saját nicknevet jelszó nélkül, ha azt még nem regisztrálták.
 
Éppen itt van: Vendégek - 2
Tagok - 0
Legtöbb látogató egyszerre: 543 [22 Okt 2018 23:41]
Vendégek - 543 / Tagok - 0
Adatvédelmi nyilatkozat     |  
  www.tengerimalac.gemon.ro fórum Powered by Chat Forum Software miniBB ®